12.03.2019

GfK Performance Pulse

Tartson lépést a piaci történésekkel – bárhol és bármikor

A “GfK Performance Pulse” a heti eladásokat nyomon követő digitális mobil applikáció, amelynek segítségével az értékesítők azonnali döntéseket hozhatnak, bárhol is legyenek. A GfK POS Tracking adatain, és a piackutató gyártókkal valamint azok értékesítőivel való együttműködésben szerzett évtizedes tapasztalatain alapuló mobilalkalmazás olyan gyakorlati insightokat kínál, amely valódi versenyelőnyt nyújt.

A GfK Performance Pulse-t arra tervezték, hogy az értékesítők mielőbb reagálni tudjanak az értékesítésre a termékbevezetések és promóciók során a lehető legnagyobb megtérülés érdekében. Az applikációban nyomon követhető a piaci részesedés és az értékesítés alakulása, illetve nyomon követhetőek benne a legnagyobb versenytársak, a leggyorsabban fejlődő -  és legkelendőbb modellek. A GfK Performance Pulse-ban a fő piaci szegmensek alakulása mellett megtalálhatók a legkelendőbb modellek, márkák és azok átlagára is.

Tilman Rotberg, VP Market Insights, GfK elmondása szerint “napjainkban a kiskereskedelmi szektor fénysebességgel változik és az értékesítési célszámok elérése, illetve túlszárnyalása miatt komoly nyomás helyeződik az értékesítő csapatokra. Az értékesítők állandóan úton vannak, a GfK Performance Pulse pedig az ő mindennapjaikat hivatott megkönnyíteni az irodán kívül is elérhető digitális és gyakorlati insightokkal.

A GfK Performance Pulse a GfK fogyasztókról, piacokról, márkákról, azok árazásról és akcióikról insightokat nyújtó átfogó megoldásának része. Az alkalmazás a GfK víziójának egyik mérföldköve, amely - a már meglévő és egyedülálló adatainak kiaknázásával - nem csupán leíró (deskriptív), de jövőbe mutató (preskriptív) analitikai eljárásokat kínáló megoldásokra törekszik.

A GfK Performance Pulse a második negyedévtől kezdődően lesz elérhető hetente, meghatározott árucsoportokra (okostelefonok, televízió, mosógép) bizonyos országokban, amelyeket folyamatosan további országok és árucsoportok követnek majd.

Hazánkban is elérhető lesz televízióra, és mobil/okostelefonokra a második negyedévben.

Download (PDF)

A GfK-ról

A GfK-nál az adatok tudományos módszerekkel kerülnek feldolgozásra. Innovatív kutatási megoldásaink a fogyasztók, a különböző piacok, a márkák és a média jelenét és jövőjét firtató fő üzleti kérdésekre adnak választ. Mit kínálunk kutatóként és elemzőként partnereinknek világszerte? “Growth from Knowledge”.

További információért, kérjük, látogasson el awww.gfk.com oldalra, illetve kövesse a GfK-t a Twitteren: https://twitter.com/GfK

Download (PDF)Latest Press Releases

View all Press