31.01.2017

Begrijp de emoties van uw klanten

GfK introduceert de nieuwe manier van concept testing. Als u op zoek bent naar betere en spontane feedback van uw klanten om uw innovatiestrategie richting te geven, dan wordt het tijd om de nieuwe manier van concept testing te omarmen.

Traditionele methodes zijn namelijk niet in staat om de zo belangrijke emotionele band van consumenten met uw producten vast te stellen. 

Beter inzicht. Onze nieuwe aanpak past een baanbrekende techniek toe om het gevoel van consumenten en de wijze waarop ze over uw product praten, vast te stellen. We maken gebruik van voice analytics. De analyse wordt geautomatiseerd gedaan, zodat we ook de opwinding, betrokkenheid en energie die consumenten hebben over een bepaald product of idee nauwkeurig vaststellen.

Efficiënter. Onze flexibele aanpak is zowel kwalitatief als kwantitatief en de inzichten worden parallel verwerkt. Dit geeft u directe en complete input, wat een snel innovatieproces ten goede komt.

Dichter bij uw klanten. U hoort letterlijk wat de doelgroep van uw innovaties vindt, zodat u gelijk een goed beeld krijgt van wat er echt toe doet. Zo kunt u de meest aansprekende innovaties op de markt brengen.

Besteed slechts 10 minuten van uw tijd om onze interactieve whitepaper te lezen en meer te leren over: 

  • hoe u innovaties op de markt kunt brengen waar consumenten energie van krijgen, waar ze opgewonden van raken en waar ze zich bij betrokken voelen
  • hoe u sneller kunt innoveren
  • hoe voice analytics u tijdens het innovatieproces dichterbij de consument kan brengen
  • de vijf factoren die ervoor zorgen dat klanten uw producten gaan uitproberen en uiteindelijk gaan aanschaffen.

 
Download onze interactieve whitepaper