Amstelveen 26.10.2022

De nominaties GfK Out of Home Formulerapport 2022 zijn bekend!

De verschillende kanshebbers voor de titel “Winnaar van het GfK Formule Rapport Out of Home” binnen hun segment zijn bekend! De winnaars van het GfK Out of Home Formulerapport 2022 worden 3 november bekend gemaakt.

Ook dit jaar heeft GfK de gasttevredenheid van bijna 70 Out of Home formules in kaart gebracht. Deze zijn ingedeeld naar de 4 segmenten: Fastservice, Coffee & Lunch, On the Move en At Work. Beoordeling van de formules vindt plaats op basis van het 7 G-model (gemak, genieten, goedkoop, gastvrij, gezond, goed geweten en goed verhaal) en vormt de basis voor de nominaties. Met een lichte stijging in het belang van goedkoop zien we dit jaar de huidige marktontwikkeling duidelijk terug komen.

Over het GfK Out of Home Formulerapport 2022
Het GfK Out of Home Formulerapport geeft een zeer volledige weergave van de ontwikkeling in waardering en loyaliteit onder de gasten van de grotere foodservice formules van Nederland. Per formule geeft het onderzoek inzicht in de waardering op de 7 G’s en de daarbij behorende 35 onderliggende aspecten. Ook andere inzichten zoals ontwikkeling van het bezoekersprofiel, mate van loyaliteit en NPS-scores worden uitvoerig in beeld gebracht.

De genomineerden van 2022 zijn (in alfabetsiche volgorde):

Fastservice:
Bram Ladage
Eetwinkel
Family

Coffee & Lunch:
Bagels & Beans
Brownies & Downies
Subway

On the Move
Coop Vandaag
Jumbo City
TotalEnergies

At work:
Appèl Catering
Hutten
Vermaat Groep