Hungary, 15.09.2020

Új globális együttműködésre lép a GfK és az IFA

IFA 2020: Új Globális együttműködésre lép a GfK és az IFA

Gazdagabb tartalom a gyártók és a kereskedők számára – megbízható adatok a GfK új, mesterséges intelligenciával támogatott "gfknewron" szoftverplatformján keresztül.

 

A túlcsorduló, összekeveredett és helytelenül használt adatok világában bármilyen üzleti tevékenység sikeréhez kulcsfontosságú a billiónyi adatból hasznos, strukturált insightokat szerezni. Éppen ezért az IFA, a műszaki elektronikai gyártók és kereskedők vezető globális szakkiállítása és a GfK, a fogyasztói termékek iparágának világszintű vezető elemzője összefogtak, hogy szorosabbra fűzött globális partneri együttműködésükkel szétválasszák a releváns információkat ebből a digitális zajtól, így támogatva az iparágat.

Az IFA 2020 Special Edition-nel kezdődően a GfK az IFA közösségét nemcsak megbízható insightokkal, hanem a jövőre vonatkozó üzleti ajánlásokkal is támogatja, amelyek segítik a szereplőket a helyes döntések meghozatalában. Idén először a cég legfontosabb ügyfeleivel közösen kifejlesztett új, saját tulajdonú mesterséges intelligenciával támogatott szoftverplatformjával, a „gfknewron” -nal.

A GfK évek óta dolgozik az IFA-val, és az együttműködés nagyon sikeresnek bizonyult. A GfK több mint 85 éve az iparág megbízható partnere. Értékes adataik és elemzéseik szinte nélkülözhetetlenek az iparág gyártói és kereskedői számára”- magyarázza Jens Heithecker, az IFA Berlin ügyvezető igazgatója. "Következésképpen ez a partnerség most kiterjed a globális IFA családra, beleértve a CE China-t és az Egyesül Államokban rendezett CE Week-et."

Peter Feld, a GfK vezérigazgatója hozzátette: „2020-ban a piacok soha nem látott mértékben álltak a fejük tetejére. Ennek a zavarnak számos aspektusa az elkövetkező évekre meghatározza az iparágat és megváltoztatja a döntéshozatal sebességét. Ezért kulcsfontosságú a megfelelő üzleti döntések gyors meghozatala és a releváns információk kiválasztása a digitális zajból. Az IFA-val szorosabbra fűzött globális partnerségünk még közelebb hozza az iparágat, és az új, mesterséges intelligenciával támogatott szoftveres platformunk, a -gfknewron-, lehetővé teszi ezt a gyors döntéshozatalt azáltal, hogy állandó hozzáférést biztosít a nélkülözhetetlen tudáshoz és a használható ajánlásokhoz. "

Az idei IFA 2020 Special Edition rendezvényen a GfK szeptember 3-án és 4-én az IFA Globális Sajtótájékoztatóján mindkét reggel inspiráló nyitógondolatokkal, este pedig a napot összefoglaló észrevételekkel képviselteti magát. A GfK az IFA Xtended Space része is lesz. Keresse a nagyszerű nyitógondolatokat és a nap végi összefoglaló előadásokat a GfK honlapján.

 

GfK. Growth from Knowledge.

A több, mint 85 éves múlttal rendelkező GfK világszerte tech-alapú adatszolgáltatásaival segíti ügyfeleit üzleti kérdéseik megoldásában. A mesterséges intelligenciát felhasználva képes ügyfelei számára megbízható ajánlásokat adni döntéseikhez, legyen szó a marketing és értékesítés hatékonyságát tükröző fogyasztói elégedettségekről, piacokról, márkákról vagy akár a médiáról.

A GfK ígérete ezért: „Growth from knowledge” vagyis „Tudás alapú növekedés”.

További információért, kérjük látogasson el: www.gfk.com honlapra, vagy kövessen minket a Twitteren: https://twitter.com/GfK

 

 Latest Press Releases

View all Press