Amstelveen, 03.11.2022

Bram Ladage, Brownies&downieS, Coop Vandaag en Hutten winaars GfK Out of Home Formulerapport 2022.

De winnaars van het GfK Out of Home Formulerapport 2022 zijn bekend. Bram Ladage, Brownies&downieS, Coop Vandaag en Hutten zijn verkozen tot beste in hun categorie. Vandaag kregen zij een bezoek van het GfK Out-of-Home team waarbij de bokaal overhandigd werd.

Recente bezoekers geven al jaren hun mening in het grootschalige consumentenonderzoek naar gasttevredenheid. Genieten blijft het belangrijkste aspect. Maar GfK constateert dat goedkoop, na een dip in de coronajaren, weer belangrijker wordt. Dit geldt voor alle categorieën.

In de categorie 'Fastservice' wint dit jaar Bram Ladage. Zij hebben het afgelopen jaar mooie stappen gezet op de 2 belangrijkste afspecten: genieten en gemak waardoor ze er dit jaar met de zege vandoor gaan.

Na 1 jaar afwezigheid verovert Brownies&downieS dit jaar weer de titel beste 'Coffee & Lunch' Formule 2022. Volgens de recente bezoekers blinken zij uit in genieten en gastvrij, wat ook erg belangrijk wordt gevonden door de consument. Door daarnaast mooi te scoren op goedkoop weten zij een voorsprong op hun concurrenten te pakken en gaan ze er dit jaar vandoor met de titel.

Binnen de 'At Work' categorie gaat Hutten er dit jaar vandoor met de prijs. Binnen catering wordt Hutten erg gewaardeerd op het gezonde aanbod en consumenten kunnen er erg genieten. Hutten maakt het verschil door relatief hoog te scoren op goedkoop.

Coop Vandaag is de laatste winnaar in de categorie 'On the Move'. Zij excelleren op het gebied van goedkoop. Maar ook op het gebied van genieten en gezond wordt Coop Vandaag hoog gewaardeerd door de consument en pakken hiermee een voorsprong op de andere On the Move formules.

Over de GfK Out Of Home Formule monitor (onderzoeksverantwoording)    

Basis voor de awards is het GfK Out of Home Formulerapport. In dit consumentenonderzoek wordt de gasttevredenheid van bijna 70 Out of Home formules in kaart gebracht. Beoordeling van de formules vindt plaats op basis van het 7 G-model (Gemak, Genieten, Goedkoop, Gastvrij, Gezond, Goed Geweten en Goed verhaal).

 

Over GfK  
GfK verbindt gegevens en wetenschap. Innovatieve onderzoeksoplossingen bieden antwoorden op belangrijke zakelijke vragen rond consumenten, markten, merken en media - nu en in de toekomst. Als onderzoeks- en analysepartner belooft GfK zijn klanten over de hele wereld "Growth from Knowledge".  

 

Wilt u meer informatie over de GfK Smart Home Monitor 2022? Neem dan contact op met Christine de Boer (Christine.deBoer@gfk.com).  Latest Press Releases

View all Press