You are on the global GfK website. Visit our local website for more offerings and information in your country.

EN
shutterstock_1957120951

GfK Lease Based Mobility Monitor 2023

De GfK Lease Based Mobility Monitor 2023 is beschikbaar. Vul het formulier in en ontvang meer informatie.

GfK Lease Based Mobility Monitor 2023

Inspelend op de lange termijn ontwikkelingen die we binnen de automotive sector zien, heeft het bekende Private Lease onderzoek vanaf 2023 een nieuwe bredere scope; “Lease Based Mobility”. Het bestuderen van verschillende financieringswijzen is cruciaal omdat het ons helpt de effecten ervan op de automotive sector, het consumentengedrag en de economie te begrijpen.

GfK Lease Based Mobility Monitor 2023

Er is in de opzet een focus op abonnementsconstructies, private lease en de dynamiek rond occasion lease. Verder is er ook verdieping op de vraagstukken rondom elektrificatie, de rol van dealers en het toetreden van nieuwe merken.

In 2023 zagen we dat onder Nederlanders die van plan zijn de komende jaren een andere auto te gaan rijden, 70% bekend is met het concept Private Lease. 20% overweegt Private Lease als financieringsmogelijkheid.

Middels een online vragenlijst worden respondenten ondervraagd binnen de doelgroep Nederlanders die van plan zijn in de komende jaren een andere auto te gaan rijden

Wil je meer informatie of een persoonlijke aanbieding?

Laat dan je gegevens achter via het formulier. In geval van vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met marcel.buskermolen@gfk.com

Ik wil meer informatie over de studie!