Möchten Sie zur deutschen Seite wechseln?JaNeina
Close

GfK in Kosovo

Bota jonë po ndryshon shpejt. Shpejtësia në rritje e inovacionit në produkte, lindja e kanaleve të reja dhe nevojat e klientëve që lindin janë të gjitha pjesë e biznesit sot.

Klientët tanë janë biznese nga mbarë bota. Për të marrë vendimet më të mira të biznesit çdo ditë, u duhet të dinë se çfarë po ndodh tani – dhe në të ardhmen. U duhen më shumë se sa thjesht të dhëna përshkruese – vendimmarrësit e biznesit kanë nevojë për rekomandime të zbatueshme, bazuar në të dhëna analitike të përparuara.

Ne nuk kemi sferë kristali. Por ne i dashurojmë të dhënat dhe shkencën dhe kuptojmë si t’i lidhim ato. Ne kujdesemi për vëmendjen ndaj hollësive dhe saktësinë. Jemi inxhinierë digjitalë që ndërtojmë të dhëna analitike të klasit botëror, ofrojmë rekomandime të zbatueshme, fuqizuar nga teknologjia më e përparuar.

Jemi në pozicionin unik për të shfrytëzuar të dhëna të markave dhe të palëve të treta për të krijuar pamje dhe rekomandime të domosdoshme t; parashikueshme për tregun dhe konsumatorin.

Sepse rrugën e udhëheqin ata me dijet më të mira. Prandaj GfK do të thotë Growth from Knowledge".

GfK, Kosovo
supported by GfK, Skopje
+389 2 312 6001

GfK, Kosovo supported by GfK, Skopje

GfK, Skopje
11th October St. 3
Skopje 1000
Macedonia

Kontakt
 
GfK, Kosovo
supported by GfK, Skopje 
+389 2 312 6001
General