Möchten Sie zur deutschen Seite wechseln?JaNeina
Close

GfK, Macedonia

ГфК e доверлив извор на релевантни информации за пазарот и потрошувачите, кој им овозможува на своите клиенти да донесат носат одлуки. Повеќе од 13.000 експерти кои прават истражување на пазарот ја комбинираат својата страст со долгогодишното искуство на ГфК во проучување на податоците. Ова и дава можност на ГфК да испорача глобални сознанија со локални специфичности од витално значење во повеќе од 100 земји. Со користење на иновативни технологии и научен пристап, ГфК ги претвора комплексните податоци во суштински сознанија и препораки, овозможувајќи им на своите клиенти да ја подобрат нивната конкурентност и да ги збогатат искуствата и изборите на своите потрошувачи.

Offices in Macedonia

Find other GfK countries and offices

контакт
GfK, Macedonia
General