icon

GfK szorosan követi a világ különböző részein működő szakmai, független piackutatási szervezetekk szabályait és előírásait. Vállalati értékeink és magatartási kódexünk ígéretet és kötelezettségvállalást jelentenek partnereink, ügyfeleink, részvényeseink és alkalmazottaink felé.

icon

GfK teljesen felkészült a GDPR követelményeire. Kihasználtuk a lehetőséget, hogy a már eddig is követett elveinkre építsünk, és globális szinten alkalmazzuk ezeket a kiterjesztett alapelveket.

icon

GfK a külön erre a célra létrehozott (közvetlenül a vezérigazgatónak és a pénzügyi igazgatónak jelentő) szervezeti entitásaival ellenőrzi a minőséget, a megfelelőséget, az adatvédelmet és biztonságot. Minden alkalmazott megértette a GfK által kezelt bizalmas adatok védelmének fontosságát. A világ minden részén folyamatos képzések zajlanak, amelyeket legmagasabb vezetői szinten támogatunk.

icon

GfK komoly információbiztonsági eljárásokat alkalmaz annak érdekében, hogy megalapozott szabályzatot és megfelelőségi struktúrát, átfogó biztonsági tudatossági programot és szilárd kockázatkezelési keretrendszert biztosítson.