logo DE

09.04.2018

GfK relaties kunnen gratis naar de Emerce Live! Events

Ook dit jaar is GfK weer kennispartner van de Emerce Live events! Als GfK relatie kunnen we u daarom gratis toegang geven tot 3 innovatieve en toonaangevende events in de Beurs van Berlage: Tech Live!, E-commerce Live! en Digital Marketing Live!. Op ieder event zal GfK de laatste inzichten, cijfers en ontwikkelingen in de markt presenteren en zullen we de verdieping opzoeken tijdens een aantal round table sessies. 

Registreer u vóór 1 mei om zeker te zijn van een gratis ticket! (normaal €119,-) Selecteer het event waarvoor u zich wilt aanmelden en kies voor ‘Ticket mediapartner’. Druk vervolgens op ‘Registreer’ om uw gratis ticket te ontvangen! Promotiecode is ‘GfK‘. 

Wij begroeten u graag op één of meerdere events. Tot 1 mei zijn de kaarten gegarandeerd. Daarna geldt op = op. 


Tech Live! 29 mei

Tech Live! op 29 mei a.s. is hét event van Emerce over de nieuwste technologie en succesvolle toepassingen op het gebied van Mobile conference, Future of Payment, Mobile Enterprise, eSecurity, Internet of Things en Virtual Reality. Tech Live! biedt 60 sessies en meer dan 100 live round table sessies. GfK presenteert de laatste inzichten in de acceptatie en implementatie van smart home producten en personal assistents. Aan de GfK round table sessie gaan we dieper in op wie de smart home producten koopt en waarom. Gaat het om gemak, fun, besparen of veiligheid? En wat zijn de motivaties en barrières om tot aankoop over te gaan.

Andere sprekers zijn o.a. KLM, Philips en Akzonobel.

Gratis toegangskaart Tech Live! >


E-Commerce Live! 30 mei

E-Commerce Live! op 30 mei a.s. is het meest innovatieve en toonaangevende E-Commerce event van Nederland voor E-Commerce professionals en beslissers. Ruim 100 sessies, round tables, panels, pitches, experts en demo’s zorgen voor een waardevol inspiratie– en netwerkevent. Met E-Fulfillment als sub-event! Grote retailers, webshops, fabrikanten en merken worden deze dag ondergedompeld in de laatste ontwikkelingen, nieuwste trends en innovaties. GfK geeft inzicht in de trends in E-Commerce. Welke markten zijn het meest succesvol gebleken? Ook geeft GfK een sneak preview van de nieuwste cijfers.

Naast GfK spreken o.a. Hema, Transavia en Takeaway.com.

Gratis toegangskaart E-Commerce Live! >


Digital Marketing Live! 31 mei

Digital Marketing Live! is het grootste event van de Benelux op het gebied van online marketing, advertising en interactieve media. De nieuwste cases van dit moment zie je live aan je voorbij trekken op 31 mei op DML! Laat je inspireren door de beste experts op het gebied van social, mobile, customer dialogue, campaigning, digital advertising en data. Meer dan 100 sessies, live demo’s en round tables zorgen voor een enorme kennisboost. GfK geeft deze dag inzicht in het toegevoegde merkeffect van In-app advertising.

Andere sprekers zijn o.a. KLM en Aboutyou.

Gratis toegangskaart Digital Marketing Live! >

Related Products

 • GfK Why2Buy

  Kundenumfragen werden im GfK Consumer Panel durchgeführt, um zu verstehen, warum Shopper ein bestimmtes Kaufverhalten aufweisen. Die Ergebnisse werden anhand des Kaufverhaltens der Panelmitglieder kalibriert.

  Read more
 • GfK Demand Forecasting

  Präzise und zeitnahe Verkaufsprognosen zum Verständnis der aktuellen und zukünftigen Nachfrage nach Technologiegeräten. Basierend auf POS-Daten von GfK sowie globalen und regionalen Experten.

  Read more
 • GfK Shopper Behavior

  Stützen Sie Ihre Marketingentscheidungen durch umfassende Daten und Analysen zum Kaufverhalten aus allen Phasen des Kaufprozesses und des Produktlebenszyklus.

  Read more

Related Insights

 • 13.07.2020

  News

  Bild des Monats: FMCG-Anteil am stationären Einzelhandelsumsatz, ...

  Das GfK Bild des Monats für Juli zeigt den FMCG-Anteil am stationären Einzelhandelsumsatz in Europa im Jahr 2019.

 • 03.07.2020

  Webinars

  GfK Live-Webinar „Produktspezifische Marktpotenziale lokalisieren“

  Melden Sie sich jetzt kostenfrei zu unserem Webinar am 16. Juli an.

 • 03.07.2020

  Events

  Aufzeichnungen und Unterlagen der Digital Geomarketing Days

  Schauen Sie sich jetzt kostenfrei die Aufzeichnungen unserer Digital Geomarketing Days an und laden Sie sich die Unterlagen herunter.

View all Insights